ONZE ZAAK

In onze zaak wordt u steeds ontvangen met een warme glimlach en een hart vol passie.
Wij zorgen voor een ultiem verwenmoment!

ONZE MISSIE EN FILOSOFIE

Empowering Women and bringing their inner beauty to life

BEAUTY ADVICE AND SUPPLIES ELLEN

Oprichter

Ellen
De leeneer

Ik ben Ellen De Leeneer (1996) en woon samen met mijn vriend Robby in Machelen. Al van kinds af aan heb ik een enorme passie voor alles wat met schoonheidsverzorging te maken heeft. Naarmate ik ouder werd besefte ik steeds meer dat ik van mijn passie mijn beroep wou maken. Toch besloot ik na mijn middelbare schoolcarrière een heel andere weg in te slaan en ging ik rechten studeren.

Enkele jaren na deze beslissing bleek de passie voor het vak toch groter dan ik dacht. Ik begon uit te zoeken hoe ik mijn droom kon waarmaken en volgde de nodige opleidingen. In deze zoektocht werd het voor mij duidelijk dat ik me niet wou beperken tot het aanbieden van schoonheidsbehandelingen.

Een goede mindset en gezonde levensstijl zijn hierbij essentieel. Mensen een luisterend oor bieden en samen naar de beste versie van jezelf zoeken geeft me geweldig veel voldoening.

 

Ontdek onze partners in crime

ONZE PARTNERS

De keuze van onze partners is vanzelfsprekend en zijn de waarden die in lijn liggen met onze filosofie.

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. ‘Superfood voor je huid’: dat is hun slogan. Het is de kern van hun merk en onze belofte aan u. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

I.am.klean is een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe.  Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo van Rigorgeous, het brein achter Cent Pur Cent.  

RainPharma is made in Belgium. Ze maken eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond levensstijl en een sterk lichaam.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze website ga je akkoord met de privacy en cookieverklaring.